Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Uit eten in de Achterhoek

Gezellig uit eten in de Achterhoek bij Markant!

Bij Restaurant Markant in Lichtenvoorde kun je heerlijk uit eten in de Achterhoek. Dit is de perfecte gelegenheid om weer bij te kletsen en samen te genieten van gerechten van onze menukaart. Onze kaart is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Van smakelijke burgers, visgerechten tot aan heerlijke borrelhapjes, we hebben het allemaal. Op zoek naar smaakvolle voorgerechten en hoofdgerechten? Kom uit eten bij Markant in Lichtenvoorde!

Bekijk onze menukaart

Uit eten in de Achterhoek met heerlijke gerechten

Onze dinerkaart bevat een breed scala aan heerlijke gerechten, zodat er altijd iets lekkers voor jou tussen zit! Kan je niet kiezen? Probeer dan ons vleesplateau met spareribs, gemarineerde lamsrack en teriyaki spiesjes. Zo kan je genieten van meerdere smaken in één gerecht! Ons personeel vertelt je graag wat de vangst van de dag is als je een visliefhebber bent. Bij ons staat gezelligheid voorop en we doen er alles aan om jou een leuke tijd te bezorgen, zodat jij samen met je vrienden en familie kan genieten van heerlijke gerechten in de prachtige Achterhoek.

De Achterhoek biedt nog veel meer!

Tot slot is de Achterhoek een prachtige regio om te verkennen. Na een heerlijke diner of lunch bij Markant kun je bijvoorbeeld een wandeling maken door de natuur of een bezoek brengen aan een van de vele historische stadjes. Zo wordt uit eten gaan in de Achterhoek niet alleen een culinaire ervaring, maar ook een culturele en natuurbeleving. Onze keuken is van dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 21:00 geopend, maar blijf gerust na die tijd een drankje drinken in ons restaurant.

Reserveren kan eenvoudig via onze website, telefonisch, of per mail.

Reserveer nu!