Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Terras in Lichtenvoorde

Borrelen op het terras in Lichtenvoorde!

Dat kan bij Markant! Naast dat je heerlijk kan zitten op ons ruime terras in Lichtenvoorde, is er natuurlijk ook een ruime keuze aan hapjes en drankjes die je kunt bestellen! Denk hierbij aan een verfrissend biertje in combinatie met de luxe borrelplank gevuld met diverse warme en koude hapjes. Markant is perfect gelegen en heeft een heerlijk terras waar je kunt genieten van de zon en het gezellige centrum.

Kortom, borrelen bij ons is de ideale manier om te genieten van de zon, gezelligheid en ontspannen sfeer samen met je vrienden, familie of collega’s.

Bekijk onze borrelkaart

Proost samen met een vriend op het terras in hartje Lichtenvoorde

Niks is lekkerder dan op een zonnige dag samen op het terras de dag af te sluiten op het beste terras midden in Lichtenvoorde. Bij Markant schenken wij heerlijke speciaal biertjes, whisky’s en hebben wij een ruim assortiment aan wijnen. Ben je met de auto, of wil je alcoholvrij? Niet getreurd, bij Markant hebben we een ruim aanbod aan alcoholvrije drankjes.

Borrelen doe je natuurlijk zonder borrelhapjes

Bij Markant kan je kiezen uit verschillende borrelhapjes, zowel warm als koud. Kies bijvoorbeeld onze populaire Nacho’s Carne of ga voor de uitgebreide Markant plateau met daarop diverse kaas- en vleessoorten, stokbrood met sauzen en warme borrelhapjes.

Reserveren kan eenvoudig via onze website, telefonisch, of per mail.

Reserveer nu!