Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Markant staat voor gezelligheid…

…en meer!

Markant staat voor gezelligheid, samen zijn, huiselijkheid, nuchter, snelle bediening, een goede lunch, heerlijk diner, kennis van bieren en wijnen en bovenal vriendelijkheid en persoonlijke aandacht.

Drank-en Spijslokaal Markant is in 2003 als eerste horeca bedrijf gestart in het vernieuwde centrum van Lichtenvoorde.

Inmiddels is meer horeca te vinden aan het marktplein waar regelmatig evenementen plaatsvinden en zijn de terrassen goed gevuld.

Voor mij was dit 1 van de redenen om in 2018 het roer over te nemen en deze mooie zaak te gaan leiden.

Ruim 30 jaar geleden kwam ik al voor het eerst in aanraking met het werken in de horeca. In Borculo werkte ik als bijbaan in een groot buitencentrum. Het kelneren, bar draaien, feesten en partijen lopen, heeft mij geleerd hard te werken. In de jaren ben ik wel ander werk gaan doen maar heb altijd voor mijn plezier gewerkt als kelner.

Mega trots ben ik nu op mijn Drank en Spijslokaal Markant en fantastische team van medewerkers. Iedereen van jong tot oud voelt zich gelijk welkom. Het team heeft plezier in het verzorgen van onze gasten. Samen verzinnen we nieuwe lunch- en dinergerechten. Maar ook de speciaal bieren krijgen de nodige aandacht bij Markant! Regelmatig voeren wij een nieuw assortiment speciaal bieren. Inmiddels organiseren wij zelfs ook een heus bierfestival.