Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Lunchen in de Achterhoek

Lunchen in de Achterhoek bij Markant drank- en spijslokaal

Wil je genieten en heerlijk lunchen in de Achterhoek? Dan ben je bij Restaurant Markant in Lichtenvoorde aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor een uitgebreide lunch met verrassende gerechten en een prachtige ambiance.

Bekijk onze Lunchkaart

Lekker lunchen in de Achterhoek

Dat kan bij Markant! Naast dat je heerlijk kan zitten op ons ruime terras in Lichtenvoorde, staan er natuurlijk heerlijke lunchgerechten op onze kaart! Onze lunchkaart biedt diverse gerechten, bereid met lokale en seizoensgebonden ingrediƫnten. Denk aan luxe broodjes, frisse salades of onze smaakvolle soepen. Ons restaurant heeft een warme en moderne uitstraling, waardoor jij, je direct thuis voelt. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te verwelkomen en te adviseren over de gerechten en bijpassende dranken.

Reserveer nu bij Markant voor een lunch in de Achterhoek

Onze gasten kunnen genieten van heerlijke soepen, verse salades, belegde broodjes, warme panini’s en nog veel meer. Het menu is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils, inclusief vegetarische en glutenvrije opties. Bovendien worden alle gerechten bereid met verse ingrediĆ«nten en veel zorg, waardoor de smaak en kwaliteit van het eten altijd hoog is. Of je nu op zoek bent naar een lichte en gezonde lunch of een stevige maaltijd om je door de dag te helpen, bij Markant Lichtenvoorde vind je altijd iets lekkers om van te genieten.

Of je nu met vrienden, familie of collega’s komt lunchen, bij Restaurant Markant ben je verzekerd van een smaakvolle en ontspannen ervaring. Reserveer nu en ontdek zelf onze heerlijke lunchgerechten.

Reserveren kan eenvoudig via onze website, telefonisch, of per mail.

Reserveer nu!