Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

High wine in Lichtenvoorde

High wine bij Markant in Lichtenvoorde

Welkom bij Markant, dé bestemming voor een onvergetelijke High Wine-ervaring in Lichtenvoorde. Geniet samen met vrienden en familie van heerlijke wijnen en culinaire hoogstandjes in een sfeervolle ambiance. We vertellen je graag alles over onze unieke High Wine, van de smaakvolle wijnen tot de verrukkelijke gerechten die we serveren.

Een High Wine is een smaakvolle twist op de bekende High Tea, waarbij wijn centraal staat. Bij Markant laten we je kennismaken met een selectie van hoogwaardige wijnen. Van verfrissende witte wijnen tot volle rode varianten, we bieden voor elk wat wils. Onze sommelier heeft met zorg de wijnen uitgekozen, zodat elke wijn perfect aansluit bij de geserveerde hapjes. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe smaken te ontdekken en te genieten van een gezellige avond uit.

Bekijk onze arrangementen

Een culinaire high wine beleving in Lichtenvoorde

Bij Markant staat gezelligheid voorop! Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te adviseren en je vragen te beantwoorden. Of je nu een wijnkenner bent die zijn smaakpupillen wil verwennen of gewoon op zoek bent naar een gezellige en smaakvolle middag of avond, onze High Wine is de perfecte keuze. Nodig je vrienden, familie of collega’s uit en kom langs voor een geweldige tijd vol witte, rode en rosé wijnen, culinaire verwennerij en plezier.

Reserveer voor high wine in Lichtenvoorde

Onze high wine  is gedurende de hele dag te reserveren. Om teleurstellingen te voorkomen, raden we aan om minimaal een dag van tevoren te reserveren. De high wine start uiterlijk om 19:00, zodat je voldoende tijd hebt om te ontspannen en te genieten van de wijnen en hapjes. De prijs voor deze ervaring bedraagt €32,50 per persoon. Proost!

Reserveer nu!