Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

High tea in Lichtenvoorde

High tea in Lichtenvoorde? Dat kan bij Markant!

Bij Markant bieden wij een verzorgde high tea aan in Lichtenvoorde. Er is een ruime keuze uit 12 verschillende soorten verse thee en een goed gevulde tafel met hartige en zoete versnaperingen, zoals verschillende soorten sandwiches, koffiebroodjes en diverse zoete hapjes. Na al deze lekkernijen bieden wij nog een heerlijk kopje koffie of cappuccino van Hesselink.

Wat kost deze high tea in hartje Lichtenvoorde?

De kosten van dit arrangement bedragen €22,50 per persoon en is dagelijks te reserveren tussen 14:00 en 17:00.

Bekijk onze arrangementen

De zoete verleidingen van de high tea in Lichtenvoorde

Één van de meest iconische gerechten die bij een high tea worden geserveerd zijn scones met lemon curd met slagroom & jam. De luchtige, lichtzoete scones gaan perfect samen met de romige lemon curd en de zoete jam. Naast dit ontzettend lekkere zoete snack kan onze huisgemaakte appelplaattaart natuurlijk niet ontbreken. Dit is een eeuwenoud recept maakt deze high tea helemaal af! Benieuwd naar wat er nog meer geserveerd wordt? Reserveer dan snel voor een compleet verzorgde high tea in Lichtenvoorde!

In Lichtenvoorde genieten van hartige gerechten van onze high-tea

Naast onze zoete verleidingen hebben wij ook heerlijke hartige snacks. Dit is perfect voor de hartige snoeper onder ons. We serveren diverse soorten sandwiches. Deze zijn ruim belegd met bijvoorbeeld roomkaas en zalm of gegrilde kipfilet. Hierbij ook benieuwd naar wat er nog meer geserveerd wordt? Reserveer dan snel voor een compleet verzorgde high tea in Lichtenvoorde.

Reserveren kan eenvoudig via onze website, telefonisch, of per mail.

Reserveer nu!