Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

High tea in de Achterhoek

De beste high tea van het oosten!

Bij Restaurant Markant in Lichtenvoorde kun je genieten van een heerlijke high tea in de Achterhoek. Onze high tea is een feestelijke en smaakvolle ervaring, waarbij je kunt genieten van diverse zoete en hartige lekkernijen.

Bekijk onze arrangementen

De zoete verleidingen van de high tea bij Markant

Bij ons bieden wij een goed samengestelde high tea aan. We hebben een ruime keuze uit twaalf verschillende soorten thee, zodat er zeker een smaak tussen zit die bij jou past. Bij onze high tea zorgen wij voor een tafel vol hartige en zoete versnaperingen, zoals verschillende soorten sandwiches, koffiebroodjes en diverse zoete hapjes. Na al deze lekkernijen bieden wij ook nog een heerlijk kopje koffie of cappuccino van Hesselink. Zo voorzien wij je van een heerlijk uitje met vrienden, familie of collega’s.

Waarom Markant bezoeken in de Achterhoek?

Markant is dé ultieme bestemming waar stijl en gezelligheid perfect samenkomen. Bij binnenkomst word je direct omarmd door een warme en gastvrije ambiance, waardoor je je meteen thuis voelt. Of je nu verlangt naar een culinair feestmaal in het smaakvol ingerichte restaurant, of dus een high tea in Lichtenvoorde voor een speciale gelegenheid, bij Markant vind je het allemaal. Een uitgebreid menu vol verfijnde gerechten wacht op je, bereid met vakmanschap en geserveerd met de grootste zorg door het attente personeel. Laat je betoveren door de smaaksensaties, geniet van de bruisende atmosfeer en dompel jezelf onder in de onweerstaanbare charme van Markant in Lichtenvoorde.

High Tea Achterhoek

Kosten voor een high tea bij Markant

De kosten van dit arrangement bedragen €22,50 per persoon en is dagelijks te reserveren tussen 14:00 en 17:00. Ben jij opzoek naar de gezelligste plek om een onvergetelijke high tea in de Achterhoek. Kom gezellig bij ons langste midden in de Lichtenvoorde en reserveer nu nog een plek bij Markant!

Reserveren kan eenvoudig via onze website, telefonisch, of per mail.

Reserveer nu!