Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

High beer in Lichtenvoorde

High beer bij Markant in Lichtenvoorde

Wil je genieten van een gezellige avond vol heerlijke speciaalbieren en smakelijke borrelhapjes? Dan is dit arrangement precies wat je zoekt! Bij Markant kun je vijf speciaalbieren proeven, zoals La Trappe, Westmalle, Val Dieu en Gouden Carolus, in combinatie met smakelijke borrelhapjes.

Bij ons aan tafel vertellen we je graag meer over de bieren die je proeft. Onze enthousiaste medewerkers delen graag hun kennis en passie met je, zodat je niet alleen kunt genieten van de smaken, maar ook meer te weten komt over de achtergrond en het brouwproces van de bieren. Onze Markant bierkenner heeft met zorg de bieren uitgekozen, zodat elk bier perfect aansluit bij de geserveerde hapjes. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe smaken te ontdekken en te genieten van een gezellige avond.

Bekijk onze arrangementen

Een culinaire high beer beleving in Lichtenvoorde

Bij Markant staat gezelligheid voorop! Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te adviseren en je vragen te beantwoorden. Of je nu ’s avonds met vrienden of familie langskomt of midden op de middag wilt genieten van een gezellige borrel. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je een onvergetelijke bierproeverij-ervaring te bieden!

Reserveer voor high beer in Lichtenvoorde

Dit arrangement is gedurende de hele dag te reserveren. Om teleurstellingen te voorkomen, raden we aan om minimaal een dag van tevoren te reserveren. het arrangement start uiterlijk om 19:00, zodat je voldoende tijd hebt om te ontspannen en te genieten van de bieren en hapjes. De prijs voor deze ervaring bedraagt €32,50 per persoon. Proost!

Reserveer nu!